17. oktober 2013

Tidstju..?

 Dagane vert kortare for kver dag og snart er det berre to månader til jul.. Kan knapt huske me har hatt sommar, og september er eg sikker på at nokon har strøke frå heile kalenderen.. 
Synast tida går alt for fort... 


Når vaskemaskin har tatt ferie i påvente av at posten skal komma med ei ny pumpe vert det litt tid til å lese nyaste Bolig Pluss. Så får ein heller mote seg opp til ei skikkeleg økt når den er i orden igjen..
To nye koppar kom i hus forje dagen. Sidan det er hjortejakt og hjortejegeren sitt i skauen heile helga nyt eg ein kopp te frå hjortekoppen.. Det vert nok neraste eg kjem hjort;) 

Ha ein herleg kveld!

1 kommentar:

  1. Takk for veldig koselig hilsen hos meg =) Ja,dagene går fort! Men jeg har iallefall innhalert den fantastiske sommeren og høsten vi har hatt i fulle drag. Selv midt i oppussingen tok jeg meg en eller to fritimer midt på dagen for å føle at jeg fikk glede med over sol og sommer. Sånt får man nye krefter av så det er ikke så dum investering selvom det man holder på med tar litt lenger tid. Stilig tekopp! Det går en anseelig mengde teposer her i huset også for tiden. Nyt kvelden, vi blogges.

    SvarSlett

En liten kommentar varmer alltid ett lite hjerte! :)
På forhånd takk! :)