4. november 2013

Tid for litt jul..?

Litt julestemning tidleg i november er vel lov? 
Kjenner eg byrja verta klar for juleforberedelser. Masse kos saman med goguten vår. Pakke inn gaver, lage småkaker, finne fram adventspynten og vente på julesnøen.. Ja sistnevnte kan godt venta litt til, har betre ting å gjera enn å skifte dekk på bilen, hihi ;) Fine handlaga julesokken eg fekk til bursdagen. Kjekt med bursdag, i tillegg til ein får besøk får ein mykje fint og;)  Sokken får henge framme til jula er over:)  Bladet KK jul var inni. Masse fin inspirasjon :) 

Korleis er det med deg, har julestemningen byrja å snika seg fram ?  

5 kommentarer:

 1. Ååå, så godt å høre at det ikke bare er jeg som tenker på jul...bra å lese her hos deg! a meg til som følger her jeg :)) Kos deg i november og hjertelig velkommen inn på bloggen min også om du har tid og lyst :) Klem, Anne <3

  SvarSlett
 2. Når ein ser kor fort vekene går så må me jo begynne å tenkesjølv om eg ikkje tenke så veldig så er det lurt å planlegge:)
  Kjekkere å tenke på det nå enn å ha jula heilt langt ut i januar,)

  Fin dag til deg og hadde vært koselig å truffe deg på torsdag!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 3. Søt julesokk! Nå braker det snart løs med julekos hos meg også.
  Ha en fin dag!
  Fjordlykke♥

  SvarSlett
 4. Er ikkje heilt i julestemning enda, men trur nok stemninga kjem etter kvart. Planene er ei litt laydback jul, med masse kos, besøk av venner og familie...og ikkje minst kos. Etter som mannen er vekke så er det meg å ungene som skal kose oss i heimen.

  SvarSlett
 5. Kjør på med jul, før man vet det så er den over! Takk for trådhylle kommentar! God søndag!

  SvarSlett

En liten kommentar varmer alltid ett lite hjerte! :)
På forhånd takk! :)