11. august 2013

Tavlemaling..

Goguten vår har fått ein heil vegg på rommet han kan utfolde sin kreativitet. 
Ein veit ein har gjort noko rett når han kjem heim frå ferie og får ett kritt i handa, snur seg mot meg og seier: Tusen takk mamma for du har laga sånn fiiin vegg te meg! 
ÅJ, og sånn med stjerner på! Eg eeelska stjerner! 
*Smelt* 
Skal ikkje ta all krediten for rommet, for det er ein som har gjort mykje meir enn meg,hihi ;) 
Rommet har fleire detaljar i rødt og med traktor motiv. Vart nødt til å ta klokka med heim, er jo ein Massey Ferguson på den ;) 
Lampa er frå Clas Ohlson og finnes med fleire fargar på ledningen og motiv på kuppelen. Eg fekk denne då eg var på Haugakos bloggtreff. Eller eigentleg fekk eg ei svart, men sidan skjønne Vidunderleg spurte så fint bytta eg mot hennar raude. Var jo midt i blinken når eg endeleg fann ut kor den skulle vera ;)
Takk til Vidunderleg og ikkje minst Clas Ohlson
Treskoa kjem frå ein besøksgard i Amsterdam.

Ha ei fin veke!

3 kommentarer:

 1. Så utrulig flott med den veggen,knallfint og så gøy når ein kan tegna med kritt på!knallfine tresko og,kan godt tenke meghan kose seg der:)
  Den lampa ja fekk jo ein eg og,veldig fin men når eldstemor går rett på den og kuppelen knuser over hode hennes ja då blei eg lei,så nå henger det bare ein ledning ned for eg tør ikkje kjøpe ein ny glasskuppel visst den knuser så lett,har sagt det på CHO men får til svar å har aldri høyrt at dei har knust,jaja typisk...ho blei ikkje skada heldigvis..


  Nyt dagen:)
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Kjempeflott rom han har fått, tror jeg må ta meg en tur ned en dag og se det "live". Synes lampen passet fint, passe røff for et gutterom.
  Sikkert lurt med en vegg og tegne på;)
  Snakkes.

  SvarSlett
 3. Såå kult med svart vegg!
  Den lampa gjorde seg virkelig :)

  Fin ukesstart!
  Her sniker jeg meg til litt blogging, mellom litt jobbing *fnis*
  klemklem

  SvarSlett

En liten kommentar varmer alltid ett lite hjerte! :)
På forhånd takk! :)